3 LEUKSTE UITJES IN FLORIDA

Een vlucht naar Florida is makkelijk te boeken. De vliegtickets zijn dan ook niet duur, je hebt al een ticket vanaf € 300. De high-lights van Florida weet iedereen wel te vinden maar wat is er nog meer te doen in “The Sunshine State”? Hier een vijftal tips voor gekke, originele en spannende uitjes:

SNORKELEN MET ZEEKOEIEN

Vanaf Orlando pak je de boot de Crystal River op. Met een gids gaat je snorkelen en zwemmen in een gebied waar veel zeekoeien voorkomen.  Het zijn echte goedzakken! Met gemak kun je ze van dichtbij benaderen en zonder iets van jouw aanwezigheid aan te trekken, zwemmen ze hun dagelijkse rondje. Zo dichtbij ben je nog nooit geweest!

STREET-ART MET EEN GOLFKARRETJE

Met een golfbuggy de straten van Miami door. Met je gids rij je door de wijk Wynwood. Het is een vernieuwde wijk waar vooral veel street-art te zien is. Neem vooral een camera mee want je ziet de meest coole graffiti en muurschilderingen van bijvoorbeeld Shepard Fairey, Retna en DFace.

FIETSEN TUSSEN DE ALLIGATORS

Fiets de 24 km route door Shark Valley. Alleen hier zijn geen haaien maar alligators die trouwens zich niets aantrekken van jouw aanwezigheid. De alligators steken gewoon het fietspad over wanneer ze willen. Best spannend! Maar fietsen is in ieder geval leuker dan het treintje, dat ook de route aflegt.