LAS VEGAS: HAAT OF LIEFDE

LAS VEGAS: HAAT OF LIEFDE

De één vindt het geweldig en laat zich meeslepen met deze bruisende stad die écht nooit slaapt. De ander weet niet hoe snel hij er weg moet komen. Las Vegas: iedereen heeft er een mening over.

Waarom zou je Las Vegas willen bezoeken? De belangrijkste reden is waarschijnlijk omdat Las Vegas uniek is. Er is geen stad ter wereld die zo sterk in het teken staat van mensen vermaken als deze enorme oase in de woestijn van Nevada. Zelfs als je niet van gokken houdt, geen druppel alcohol drinkt en niet openstaat voor de andere verleidingen van Las Vegas, dan is de stad een bezienswaardigheid op zich. Het is zo over de top dat het eigenlijk een soort

Lees meer…

LIVE THE AMERICAN DREAM

LIVE THE AMERICAN DREAM

Toch een keer die rondreis maken door Amerika? Het is iets waar veel mensen van dromen. Vooral voor tieners is dit echt een super bestemming dus plan je ultieme rondreis door Amerika voor aankomende zomer met je reisadviseur. Maar waar begin je en hoe voorkom je dat je straks uren voor de poort staat van een National Park. Zijn er ook andere interessante routes die minder druk zijn. De mogelijkheden van reizen door Amerika zijn eindeloos!

Lees meer…

IKWILREISADVIES.NL ALLEEN VERDER

IKWILREISADVIES.NL ALLEEN VERDER

Niet meer onder de vleugels van Personal Touch Travel maar alleen verder! Nou ja, niet helemaal alleen……… maar met ondersteuning van United Travel. Het verschil? Bij United Travel werk ik met mijn eigen naam, eigen logo, eigen nieuwsbrieven. En heel belangrijk, ik kan nu de hele wereld boeken en met iedere leverancier samenwerken. Dat geeft mij vrijheid en jou, als klant, oneindige keuze. Alles kan en alles mag. Voor jou als klant verandert er weinig; dezelfde contactpersoon, dezelfde service met wel meer aanbod.

Lees meer…

MEXICO, DE HIPSTE ONBEKENDE PLEKJES

MEXICO, DE HIPSTE ONBEKENDE PLEKJES

Ik weet niet waarom, maar Mexico is voor Nederlanders niet de meest voor de hand liggende bestemming als het gaat om strandvakantie of rondreizen. Misschien komt het wel omdat we denken dat het land nog steeds erg gevaarlijk is. Op het schiereiland van Yucatán is het echter prima vertoeven en is er genoeg te doen en te zien om er 3 weken te verblijven.

Lees meer…

3 LEUKSTE UITJES IN FLORIDA

3 LEUKSTE UITJES IN FLORIDA

Een vlucht naar Florida is makkelijk te boeken. De vliegtickets zijn dan ook niet duur, je hebt al een ticket vanaf € 300. De high-lights van Florida weet iedereen wel te vinden maar wat is er nog meer te doen in “The Sunshine State”? Hier een vijftal tips voor gekke, originele en spannende uitjes:

Lees meer…

OMAN, ÉÉN VAN DE VEILIGSTE REISBESTEMMINGEN TER WERELD

OMAN, ÉÉN VAN DE VEILIGSTE REISBESTEMMINGEN TER WERELD

Wie in de winter verzekerd wil zijn van een heerlijke temperatuur, wisselende landschappen, een fascinerende cultuur en niet naar de andere kant van de wereld wil vliegen, kiest voor Oman. Deze parel aan de Golf van Oman en Arabische Zee wordt vaak overgeslagen en hier geldt “onbekend is onbemind”. En dat vind ik zo onterecht! Terwijl iedereen het drukke Dubai wèl bezoekt, is het buurland Oman eigenlijk zo veel mooier! En wist je dat Oman door het World Economic Forum is benoemd als #4 veiligste reisbestemmingen ter wereld?

Oman, lijkt me leuk!

GUADELOUPE, ULTIEME WINTERZON BESTEMMING

GUADELOUPE, ULTIEME WINTERZON BESTEMMING

De zeven eilanden van Guadeloupe, in de Caraïbische Zee, vormen een archipel in het hart van de boog van de Kleine Antillen. Basse-Terre en Grande-Terre vormen samen het hoofdeiland, op Basse-Terre kan men prachtige sites ontdekken. Het Nationaal park van Guadeloupe, met 300 km wandelpaden, werd gecreëerd in 1989 en het is het grootste van de Caraïben. Dit park, dat alle tinten groen vertoont, wordt gedomineerd door de vulkaan La Soufrière. De kust van Basse-Terre is bekleed met paradijselijke stranden van fijn wit, oker en grijs zand. Durfallen wagen zich in de boomtoppen of leven zich uit met rafting, canyoning, of zip-lining. Grande-Terre kent prachtige stranden met wit zand voor zonaanbidders.

Lees meer…

GRATIS VLUCHTEN & TRANSFER MIDDELLANDSE ZEECRUISE 2019

GRATIS VLUCHTEN & TRANSFER MIDDELLANDSE ZEECRUISE 2019

MSC Cruises heeft een tijdelijke spectaculaire aanbieding! Op geselecteerde 8-daagse cruises van april 2019 tot en met oktober 2019 ontvangt u tijdelijk de vluchten en transfers vanaf Amsterdam van en naar de inschepingshaven helemaal gratis*. Deze actie is ook geldig voor afvaarten in de meivakantie, zomer- en herfstvakantie! Deze mooie actie is geldig voor de MSC Fantasia, MSC Divini en MSC Bellissima vanaf Genua en voor de MSC Magnifica en de MSC Opera voor de afvaarten vanaf Venetië.

Lees meer…

CRUISEN OP HET GROOTSTE ZEILSCHIP TER WERELD

CRUISEN OP HET GROOTSTE ZEILSCHIP TER WERELD

Je voelt de wind en hoort de zee wanneer je op één van de luxe zeilschepen van Star Clipper op cruise bent. Nee, niet zomaar een cruise. Hier bevind je je op een luxe zeiljacht waarbij je volledig in de watten gelegd wordt. De cruises van Star Clipper zijn exclusief, kleinschalig en altijd op topniveau. Er heerst een relaxte sfeer waarbij, wanneer je daar zin in hebt,

Lees meer…

WORLD CRUISE 2020, in 117 dagen de wereld rond

WORLD CRUISE 2020, in 117 dagen de wereld rond

Degene die nadenken over het maken van een wereldreis, denken daarbij in eerste instantie niet aan een cruise. En toch is dat heel goed mogelijk. Hoe heerlijk dat je bij deze wereldreis niet je koffers hoeft uit te pakken, je eigen kamer houdt en toch 43 bestemmingen verdeeld over 23 landen bezoekt!

Vanaf 5 januari 2019 tot en met 30 april 2019 maak je deze “once-in-a-lifetime” reis

Lees meer…

OKTOBER IS CRUISEMAAND

OKTOBER IS CRUISEMAAND

Terwijl de herfst alweer zijn intrede heeft gedaan, dromen veel mensen nog van hun laatste vakantie of zijn alweer bezig met de volgende. “Wat als we nu eens meegaan op een cruise? Of is dat iets voor later?” Om je heen hoor je steeds meer positieve verhalen van cruisers. “In eerste instantie wat sceptisch maar wat was het geweldig!” Je twijfelt…. en vraagt je af of het toch iets voor jou kan zijn.

En welke keuze maak je dan? Er zijn namelijk nog al wat rederijen en ook nog eens verschillende schepen, Groot, klein, chique of casual. En hoe zit dat nu met die drankenpakketten? Een heleboel vragen dus. Gelukkig hebben wij de kennis in huis om je goed te kunnen adviseren! Ben je nieuwsgierig geworden? Bel me gerust even op zodat ik je alvast op weg kan helpen. Bellen kan altijd op 06-15.36.00.64

La Plagne, aaneengeschakelde dorpjes

La Plagne, aaneengeschakelde dorpjes

Op zo’n 1.100 km van Utrecht ligt het Franse skiparadijs La Plagne. Niet zo gek dat het samen met Les Arcs Paradiski wordt genoemd. La Plagne is een niet te moeilijk skigebied en vooral voor groepen en families geschikt.

Lees meer…