Logeren op of aan de Friese meren

De Friese meren zijn ontluikend in het voorjaar, verkwikkend in de zomer, onstuimig in de herfst en kraakhelder in de winter. Het maakt dus niet uit wanneer je komt. Zo geeft ieder seizoen een ander uitzicht op dit bijzonder stukje Nederland. Deze unieke accommodatie liggen aan de Elfstedenroute  en vlakbij het Gaasterlandse bos, dus er is meer dan genoeg te doen!  Kies dit jaar voor een unieke vakantie in eigen land en ontdek de verschillende accommodaties:

Houseboat

Trendy ingerichte boathouse met 2 slaapkamer (max 4 personen), moderne keuken van alle gemakken voorzien, terras aan woonkamerzijde en groot dakterras dat bijna de gehele oppervlakte van de boathouse bevat. Wil je varen met de boathouse? Dat kan maar alleen met privé schipper aan board. Of huur een sloep zodat je toch zelf aan het roer staat!

Glamtainer

Niet op maar aan het water ligt deze zeecontainer die is omgebouwd tot glamtainer. Luxe ingericht en voor 2 personen.  Huur bij dit verblijf je eigen bootje en je kunt zo vanaf je glamtainer het water op

Beachy Lodge

Hippe Beachy Lodge met prachtig uitzicht over het groen, haven en de zonsondergang,  Het zijn eigenlijk twee blokhutten die aan elkaar verbonden zijn. In de achterste blokhut zijn de twee slaapvertrekken en deze accommodatie is dus geschikt voor max 4 personen. In de voorste blokhut vind je de zithoek, eethoek met een keukenblok (koud water). De grote openslaande deuren geven toegang tot het houten terras.