Algemeen

Over ikwilreisadvies.nl

Je bent op zoek naar gemak en originaliteit voor een volgende bestemming. Geen uren kijken op internet maar aan één woord genoeg hebben. Als Zelfstandig Reisadviseur adviseer en boek ik alle soorten reizen, van alle touroperators in Nederland. Graag denk ik met je mee om tot een geslaagde vakantie te komen.

Onder de vleugels van United Travel ben ik ikwilreisadvies.nl gestart. Al eerder ben ik werkzaam geweest in de reisbranche waarbij een langere periode voor Club Med in diverse landen. Sindsdien ben ik actief als zelfstandig ondernemer in de financiële dienstverlening en heb met mijn gezin verschillende landen binnen en buiten Europa bezocht. Toch heeft mijn hart altijd bij het toerisme gelegen en besloot in 2015 het roer volledig om te gooien. Nu heb ik mijn plek gevonden als Zelfstandig Reisadviseur. Wat een ontzettend leuk beroep! Mensen reizen tegenwoordig overal naartoe. Het is altijd een plezier om samen op zoek te gaan naar de mooiste, leukste en meest uitdagende bestemming. Daar word ik blij van!

Over United Travel

United Travel is de soft-franchiseorganisatie in de reiswereld in Nederland. ikwilreisadvies.nl brengt alle boekingen onder bij United Travel (ANVR 5471 en SGR 3642). U boekt en betaalt aan United Travel (ingeschreven bij de KvK onder nummer 59901152)
Zo kun je altijd zonder zorgen op reis.

Reisvoorwaarden

United Travel is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Daarmee bent u te allen tijde verzekerd van een betrouwbaar en gedegen advies. Kijkt u voor de uitgebreide consumentenvoorwaarden van de ANVR op hun site of vraag via het contactformulier de voorwaarden op.