BLOG

Marokko

In mei 2013 trok ik met twee moeders en vier kinderen met een eigen busje door Marokko. Van de drie koningssteden in het noorden, door het Atlasgebergte en Erg Chebbi woestijn naar Marrakech. Vervolgens langs de Ouzoud Falls en weer door naar Casablanca. Het land heeft ons verrast. Het prachtige afwisselende landschap, het heerlijke eten en de vriendelijke mensen maakte deze reis tot één van de mooiste.

Thailand met kinderen

Thailand is populair dit jaar! Via Facebook zien we allerlei berichtje en foto’s voorbij komen van vrienden en kennissen. Voor mij is Thailand bekend, 30 jaar geleden was ik hier al. En in 2017, maar toen in het zuiden van Thailand. Voor onze kinderen is het de eerste keer. Ben eigenlijk niet benieuwd wat ze er van vinden, ik weet zeker dat ze het leuk gaan vinden. We wijken iets af van de gebruikelijke route en huren een auto. Weten hoe dat afloopt? Lees mijn blog met bijna iedere dag een ander verhaal…

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een must-see voor iedere reiziger. Het land is makkelijk zelfstandig te bereizen en de afwisseling in het landschap en keuze aan activiteiten maakt dat je hier makkelijk een paar weken kunt rondreizen. In de zomer heb ik met mijn twee tiener-kinderen de oostzijde van het land ontdekt. De “big five” spotten in het Kruger, tokkelen in Drakensberg tot snorkelen met haaien in Durban, we hebben het allemaal gedaan. Nieuwsgierig naar de verhalen? Lees dan de blog van deze reis.