BLOG

Marokko

In mei 2013 trok ik met twee moeders en vier kinderen met een eigen busje door Marokko. Van de drie koningssteden in het noorden, door het Atlasgebergte en Erg Chebbi woestijn naar Marrakech. Vervolgens langs de Ouzoud Falls en weer door naar Casablanca. Het land heeft ons verrast. Het prachtige afwisselende landschap, het heerlijke eten en de vriendelijke mensen maakte deze reis tot één van de mooiste.

Thailand met kinderen

Thailand is populair dit jaar! Via Facebook zien we allerlei berichtje en foto’s voorbij komen van vrienden en kennissen. Voor mij is Thailand bekend, 30 jaar geleden was ik hier al. En in 2017, maar toen in het zuiden van Thailand. Voor onze kinderen is het de eerste keer. Ben eigenlijk niet benieuwd wat ze er van vinden, ik weet zeker dat ze het leuk gaan vinden. We wijken iets af van de gebruikelijke route en huren een auto. Weten hoe dat afloopt? Lees mijn blog met bijna iedere dag een ander verhaal…

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een must-see voor iedere reiziger. Het land is makkelijk zelfstandig te bereizen en de afwisseling in het landschap en keuze aan activiteiten maakt dat je hier makkelijk een paar weken kunt rondreizen. In de zomer heb ik met mijn twee tiener-kinderen de oostzijde van het land ontdekt. De “big five” spotten in het Kruger, tokkelen in Drakensberg tot snorkelen met haaien in Durban, we hebben het allemaal gedaan. Nieuwsgierig naar de verhalen? Lees dan de blog van deze reis.

Jordanië

Al in 2020 had ik een reis naar Jordanië gepland, toen nog met een groep. We weten allemaal waarom dat niet door kon gaan maar de wens om ooit naar dit bijzondere land af te reizen bleef. Voor het echte toeristenseizoen van start gaat reizen wij met het gezin in de februari vakantie naar Jordanië, Het zou een reis vol avontuur, verwondering, lekker eten en mooi weer worden. Eigenlijk waren de 7 dagen net iets te weinig maar het was te doen. Alle highlights hebben we meegepikt en er was ook nog ruimte om te relaxen. Wat we vooral fijn vonden is het reizen met een eigen huurauto. Je bepaalt zelf waar en wanneer je stopt. En dus ook wanneer je niet stopt, ook soms heel fijn. We willen zeker nog een keer terug om het onontdekte deel van Jordanië te bezoeken.

Sri Lanka

Voor het eerst met een groepsreis; ik zie er wel een beetje tegenop. Gewend om eigenlijk alles zelf uit te zoeken en onze eigen ritme en tempo te kiezen. Omdat ik deze keer alleen met mijn zoon Mick reis, lijkt het me voor hem ook leuker om in een groep te reizen. We gaan het meemaken

Maleisië

Volgt spoedig

Verenigde Staten

Volgt spoedig

Costa Rica

Volgt spoedig