Tijd voor iets leuks!

Jouw perfecte reis regelen, daar zijn wij natuurlijk supergoed in. Maar nu dat even niet kan? Blijkt dat we ook nog eens hele goede quizmasters zijn! En laten we ook nog eens van gezelligheid houden…. Houd je gereed, want samen betekent dat de perfecte ingrediëntenlijst voor onze ReisQuiz!

Wat gaan we doen?

80 vragen verdeeld over verschillende rondes over van alles dat met reizen te maken heeft – beantwoord ze alleen of met je zelfgekozen team om je heen. Gezellig ook om ondertussen met andere deelnemers (opa/oma/collega’s/vriendinnen/iemand anders?) te videobellen en te kijken of je elkaar kunt verslaan. Hilariteit gegarandeerd.

Wanneer?

Op vrijdag 30 oktober gaan we om 20:00 van start met de eerste ronde, hierna volgt er nog een quiz op vrijdag 13 november waar je je apart voor kunt aanmelden.

Wat kost het?

Deelnemen kost je maar €5,00 per device
622 Japanse Yen mag ook, maar dat klinkt duurder…  Hoe dan ook, een avondje uit is wel eens duurder geweest!

Hoe?

Meld je via mail, app, messenger of telefoon bij me aan. Dan ontvang je een betaallink. Op de dag van de quiz ontvang je de link en uitleg om ‘s avonds in te kunnen loggen voor deelname.

Waarom?

Gezelligheid natuurlijk! Maar daarnaast doe je een hoop interessante weetjes op, steun je je lokale reisadviseur en maak je bovendien kans op mooie prijzen. Wil je weten welke? Houd dan mijn facebookpagina in de gaten!

 

 

 
What do you want to do ?

New mail

 
What do you want to do ?

New mail

 
What do you want to do ?

New mail

 
What do you want to do ?

New mail