Nieuwe Club Med Magna Marbella

Beleef Andalusië in een groene oase

Club Med keert terug naar Spanje! In het land waar ooit ons eerste Resort opende, opent nu het nieuwe Club Med Resort Magna Marbella te midden van 14 hectare aan tuinen en terrassen. Een groene oase in het zuiden van Andalusië, op een steenworp afstand van Marbella. Geniet in het zen-zwembad voor volwassenen. Of beleef plezier met uw kinderen in de waterspeeltuin. Maak kennis met Padel Tennis of proef de zonovergoten smaken van onze mediterrane keuken. Ga vervolgens op pad om de vele schatten van deze unieke regio te verkennen, waaronder Ronda, Malaga, Córdoba en Granada. Laat de magie maar beginnen..

Voor wie Club Med nog niets kent: De organisatie of Club is in 1950 opgericht door de Belgische waterpolokampioen Gérard Blitz. Het eerste Club Med-dorp opende zijn deuren op het Spaanse eiland Mallorca. De eerste dorpen waren heel eenvoudig van opzet: de leden sliepen in onverlichte strooien hutten aan het strand en deelden voorzieningen als douches en sanitair. Vanaf de begin jaren 60 was het de zakenpartner van Blitz, Gerard Trigano, die de groei van Club Med bewerkstelligde. Eigenlijk is Club Med de bedenker van het  All-Inclusiev concept. Het idee van Blitz en Trigano was om voor een redelijke prijs en zonder bijbetaling te kunnen genieten van een vakantie vol sport, lekker eten en delen. Alle sportactiviteiten zijn dan ook inclusief in de prijs.

Zelf ging ik als klein kind al met mijn ouders naar Club Med, dat in Nederland nog steeds onbekend is bij het grote publiek. De hele dag lekker bezig zijn met zeilen, boogschieten, tennis en andere sporten gecombineerd met het heerlijke verse eten maken deze vakanties als onvergetelijk. Toen ik begin 20 was ben ik er ook gaan werken. Het was de tijd van mijn leven! Door de uitgebreide ervaring op Club kan ik je alles vertellen over het concept van Club Med

Wat is inbegrepen in de prijs:

  • Al uw maaltijden zijn inbegrepen in het all-inclusive pakket: ontbijt, lunch, snack en diner. Club Med biedt een volpension van kwaliteit tussen buffetsmaken van de wereld tot specialiteitenrestaurants met bediening aan tafel
  • U heeft de hele dag toegang tot een bar en snackservice. Een behoefte om op te frissen of juist op te warmen… de bar voldoet aan al uw wensen.
  • Sport staat centraal in de Club Med-ervaring. Het is inbegrepen in uw pakket en u heeft enorme keuze. Maak gebruik van hoogwaardig materiaal en leer van G.O®-experts in hun vakgebied.

Meer weten of de nieuwe Club Med in Spanje over andere bestemmingen over de wereld? Schroom niet en neem gerust contact met mij op!