6 bestemmingen voor een onvergetelijk oud & nieuw op de piste!

Nieuwjaar vieren in de betoverende Franse skidorpen moet iedereen op zijn bucketlist hebben staan. Ben je op zoek naar een warme, gezellige sfeer in een houten chalet of wil je liever feesten op een groot nieuwjaarsfeest met geweldige DJ’s? Het kan allemaal. Bekijk de keuzemogelijkheden om af te tellen naar het nieuwe jaar.

 

 

La Plagne

Voor de 12e keer nodigt La Plagne je uit voor het nieuwjaarsfeest van het jaar: “De nacht van de rode pompoen”. Lichtshows, vuurspuwers, artiesten, outdoor discotheek tot na middernacht…. Een avond vol fun met ieder jaar een ander thema in Plagne Bellecôte.

La Plagne

Morzine

Morzine bereidt jou de hele dag voor op Nieuwjaarsavond. Overdag kan je aan de dienst voor toerisme terecht voor een schminksessie. Nadien wordt de grote markt volledig versiert met prachtige verlichting en ’s avonds starten de fakkelafdalingen. Geniet van een heuse lichtshow met een gluhwein en vuurwerk vanaf 22u met een DJ die de beste platen draait.

 

Les Menuires

Vanaf 18u starten de skileraren hun beroemde fakkelafdalingen, gevolgd door vuurwerk en uiteraard gepaard met gluhwein en warme chocomelk om niet te verkleumen in de kou.

Om 23u30 wordt het aftellen naar Nieuwjaar aan de piste van La Croisette, terwijl een kleurrijke en muzikale stoet voorbij stapt.

Tignes

Tignes en de Franse zender RTL 2 nodigen iedereen uit voor een groot muzikaal feest. Hou je skikledij aan, want er wordt gedanst op de sneeuw in Tignes Le Lac, ook wel de hoogstgelegen dansvloer van Europa genoemd. Op klokslag 12 uur: een megavuurwerk!

Tignes

Val Thorens

In Val Thorens staan er twee afspraken op het programma. Vanaf 18u zullen de skileraren de pistes en de hemel verlichten met lantaarnen. Een magisch spektakel dat zowel klein als groot zal bekoren. Vanaf 23u50 start er een grote show met vuurspuwers die samen met jou Nieuwjaar tegemoet gaan.

valthorens

Courchevel

Het grote “St-Sylvestre”-feest vindt plaats in Courchevel. Vanaf 22u30 begint de DJ samen met de band “Inglorious Fonkers” aan een spetterend concert voor het nieuwjaarsvuurwerk afgaat. Tot 2h30 ’s morgens zal DJ “Freedj” de besneeuwde dansvloer in vuur en vlam zetten.

courchevel