Aankomst in Bangkok

Onze eerste dag is al korter. We maken een sprongetje van 5 in de tijd vooruit dus missen we een ochtend. Op Bangkok Int. Airport hebben we onze koffers na de douane snel te pakken en gaan we op zoek naar onze chauffeur. Ook dat is nu weer een soort speurtocht tussen al die tientallen naambordjes. Maar we vinden de beste man en in een busje gaat onze rit richting het centrum. Omdat Robert en ik hier al eerder zijn geweest meent een ieder van ons punten te herkennen. Jammer, maar fout gegokt. Het is toch niet wat we denken!

Ons hotel New Siam Palace Ville ligt in het oude centrum. Hier zitten alle leuke hotspots en de buurt heeft nog een echt packpackers uitstraling. Het stikt hier van de Nederlandse gezinnen, je herkent ze echt zo! We blijven nu eerst bij het zwembad en gaan ’s avonds op pad, op zoek naar ons restaurantje dat we de vorige keer ontdekt hebben, Madame Musur. Via een omweg en “nee, hier naar rechts”en “zie je wel, het was naar links” komen we er. Jeetje, wat is het hier weer leuk!

Robert komt zelfs bekenden tegen uit Rotterdam en achteraf zal blijken dat iedereen van onze facebookvrienden hier ook vaak komt. haha, we dachten iets unieks gevonden te hebben.

Lekker vroeg gaan we slapen. Omdat de kinderen niet meer zo heel klein zijn, delen zij een kamer. Voor het eerst slapen Rob en ik niet apart op vakantie.