Shoppen in de stromende regen

Wanneer ik de gordijnen opzij schuif zie ik dat het weer regent. Dat is balen! We zouden gaan shoppen vandaag. Maar eerst uitchecken. We laten de koffers achter en krijgen van de man achter de balie een paraplu mee. Je weet wel, zo’n eentje waar je net met je hoofd onder past maar waarbij de rest zeiknat wordt. Maar goed, we moeten het ermee doen. Vol goede moed stappen we als Hollandse meisje door de regen. Wij kunnen wel tegen een druppeltje water. Op Michangan Avenue zitten alle hippe en dure winkels. Levis, Uggs, Canada Goose, Burberry, Pandora en zelfs Tiffeny’s. Mmm, da’s jammer, dat kunnen we niet betalen en bovendien regent het echt gigantisch. In een wat verlaten Mall duiken we een sportmuseum in en eten we een hamburger.
Rond 14:00 pakken we de metro richting het vliegveld om daar naar ons overnachtingshotel te gaan. We moeten daar zijn voor het ophalen van de camper van RoadBear. Omdat we nog even tijd hebben nemen we toch maar een kijkje in de Fashion Outlet Mall. Kijk, daar worden we blijer van en kopen her en daar wat shirts en ik koop nieuwe Nike’s. Ben er blij mee.
Het hotel is oubollig en heeft zelfs geen restaurant. Wel kunnen we chinees laten brengen en gaan dan toch maar vroeg slapen. We vertrekken morgen immers om 07:00 uur in de ochtend. Het bed is heerlijk en we slapen dan ook zo.