Texas, wijde graslanden en veel runderen

Vol goede moed beginnen we onze dag. Vandaag eens kijken of we iets eerder dan 10 uur kunnen vertrekken. Het lukt ons net, het is 09:45 wanneer we de poort uitrijden. We hebben veel in te halen en zondagavond aan de poort van de Nationale Parken gaat ons niet meer lukken. Tel er gewoon maar een dag bij op. Als we maar donderdag bij Grand Canyon zijn komt alles goed. Dan kunnen we het hele riedeltje doen: Grand Canyon, Page en Lake Powell, Bryce Canyon, Zion en Las Vegas.
Tijdens onze rit tot nu toe hebben het landschap al vaak zien veranderen. In het begin van onze reis veelal akkerbouw met graanvelden. Nu zien we wat meer vee en van vlak verandert het naar heuvelachtig. Ook zullen we een aantal staten aandoen. We begonnen in Illinois, toen Indiana, Missouri en nu onderweg naar Oklahoma. Daarna wordt het Texas, New Mexico, Colorado, Arizona, Utah en Nevada. Ook passeren we drie tijdszones en winnen we telkens een extra uurtje.
We rijden uiteindelijk tot Amarillo, een stadje in Texas en eten een stuk vlees in een saloon-achtige steakhouse. Iedereen is hier dik dus val ik geen eens op