CRUISEN OP HET GROOTSTE ZEILSCHIP TER WERELD

Je voelt de wind en hoort de zee wanneer je op één van de luxe zeilschepen van Star Clipper op cruise bent. Nee, niet zomaar een cruise. Hier bevind je je op een luxe zeiljacht waarbij je volledig in de watten gelegd wordt. De cruises van Star Clipper zijn exclusief, kleinschalig en altijd op topniveau. Er heerst een relaxte sfeer waarbij, wanneer je daar zin in hebt, mee kan helpen met de bemanning. Maar je kan ook helemaal niets doen en alleen genieten. Gedurende de dag kun je van boord gaan om het nabijgelegen stadje te bezoeken of iets sportiefs te ondernemen.

De vloot van Star Clipper bestaat uit drie schepen; de Royal Clipper, een vijf-master met maximaal 227 passagiers. De Star Clipper, een vier-master met maximaal 170 passagiers aan boord en de Star Flyer die even groot is als de Star Clipper. Alle schepen varen, afhankelijk van het seizoen, in het Caribisch gebied, op de Middellandse Zee, Zuid-Oost Azie en kennen daarnaast nog een aantal routes zoals het Panama-kanaal en een oversteek over de Atlantische Oceaan.

Wil je dus echt iets anders, houd je van het water en ook van luxe? Kijk dan of Star Clipper iets voor jou is? Meer weten welke route er wordt gevaren? Neem dan gerust contact met me op. Ik sta je graag te woord