De leukste familievakanties!

Bij Thomas Cook vindt je alles voor de leukste familievakanties, want als de kinderen het naar hun zin hebben, genieten de ouders ook. Van hoetsl met spectaculaire waterparken met glijbanen voor alle leeftijden tot uitgebreide Nederlandstalige kinderanimatie met de razend populaire Lollo & Bernie mascottes en ruime familiekamers.

Aquamania: waterpret voor jong en oud

Bent u op zoek naar bloedstollende afdalingen, sensationele golfslagbaden of spectaculaire glijbanen, zoals de Centrifuge of Kamikaze… Of wilt u gewoon lekker luieren in een van de lazy rivers?
Dan is Aquamania zeker iets voor uw familie! Aquamania accommodaties hebben een uitgebreid waterpark met minimaal vijf spectaculaire glijbanen voor kinderen én volwassenen. Eindeloos waterpret voor het hele gezin!

Daarom kiest u voor een Aquamania hotel:

  • Minstens 5 glijbanen, vaak nog veel meer!
  • Slides, pools & fun in the sun
  • Vaak een apart gedeelte met waterpretfaciliteiten voor de kleintjes

Creta Maris Beach Resort

Kreta, Griekenland

Een absoluut tophotel dat rustig is gelegen aan een prachtig strand en vlakbij het centrum van Chersonissos. Naast de vele andere (kindvriendelijke) faciliteiten is het hotel ook nog eens is voorzien van een splinternieuw waterpark. Een absolute topper in het aanbod van Thomas Cook!

 

Lollo & Bernie Kids Club

In de hotels met een Lollo & Bernie Kids Club leven uw kinderen zich uit tijdens de leukste activiteiten. Waterspelletjes, sporten, knutselen, dansen tijdens de minidisco of juist even ontspannen tijdens de Kids Relax. Niets is te gek!

Lollo is een giraffe, die houdt van dansen, acteren en verkleden en wil altijd winnen.

Bernie is een beer die houdt van knutselen en van dingen leren, hij zit vol energie en is een beetje onhandig.

Samen zorgen ze er in de Sunwing en SunConnect resorts voor dat uw kids zich volledig kunnen uitleven. Met een muzikale achtergrond, diverse awards op zak en een eigen themapark in bouw is eindeloos veel plezier met dit duo gegarandeerd.

Daarom kiest u voor een hotel met een Lollo & Bernie Kids Club:

  • Minimaal 5 dagen per week kinderanimatie
  • Creatief spelen en nieuwe vrienden maken
  • Knuffel- en fotomomenten
  • Swingende minidisco
  • Veel aandacht voor uw kindere

SunConnect Atlantique Holiday Club

Kusadasi, Turkije

Dit hotel heeft naast de Lollo & Bernie Kids Club ook nog eens een spectaculair aquapark met 14 glijbanen, 2 kinderbaden, lazy river en active pool!
Hier vermaken groot en klein zich gegarandeerd de hele vakantie!

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. ikwilreisadvies.nl biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.