De zon schijnt in Alpe d’Huez

Iedereen kent Alpe d’Huez in Frankrijk. Is het niet vanwege de fameuze ‘Nederlandse’ berg met 21 haarspeldbochten van de Tour de France, dan is het wel vanwege het iconische skigebied met 250 km aan pistes.

De 300 zon-dagen per jaar trekken vele internationale bezoekers… én terecht.

Club Med Alpe d’Huez

In december opent Club Med de deuren van het volledig gerenoveerde en uitgebreide Club Med Alpe d’Huez. Club Med biedt premium all-inclusive vakanties aan om het u om gemakkelijk te maken.

Dit begint al met de Easy Arrival Service, zodat bij aankomst de skipas klaar ligt, het skimateriaal in uw eigen locker in de skiroom staat.

 

Dus geen gesjouw of gezeur, het genieten begint direct!

Voor de kids

Eten met de hele familie – inclusief opa en oma – of met de groep vrienden: iedereen zal zich hier thuis voelen.

Voor de families met kinderen is er een speciale Family room waar alles ingericht is op kinderen. Daarnaast zijn er de verschillende kinderclubs die opvang bieden vanaf 4 maanden tot en met 17 jaar.

 

Wist u dat kinderen onder 4 jaar zelfs gratis verblijven bij Club Med, óók tijdens de schoolvakanties?

La Bulle

Voor volwassenen die een momentje zen willen is er La Bulle: een uitnodigende ruimte voor wellness, meditatie en yoga. Nog even doortrainen in de Fitness (226 m2), het kan allemal.

Of liever wegdromen bij een behandeling in de Spa by Payot (600 m2)? Het Resort biedt ook een indoor zwembad.

Of wilt u toch nog even genieten van het fraaie uitzicht? Dit kan op een van de vele terrassen.

In een van de twee restaurants worden de ervaringen van de dag uitgewisseld en de plannen voor de volgende dag gesmeed. Ondertussen geniet iedereen van de versbereide gerechten.

Drankjes in de bar of in de Gourmet Lounge: geen probleem, alles is inbegrepen.

 

Zorgeloos genieten, zonder verrassingen voor de portemonnee.

Eindeloze pistes

Alpe d’Huez is het twee na hoogste skigebied van Europa, dankzij haar ligging op 1860 meter. Kijk je dan naar het hoogste punt, de Pic Blanc op 3300 meter hoogte, dan is er een hoogteverschil van maar liefst 2200 meter.

Alsof dat nog niet genoeg is, vindt u in Alpe d’Huez ook de langste skipiste, la Sarenne, van 16 km. Dit skigebied heeft in totaal 250 km pistes en kent een goede verdeling tussen groene, blauwe, rode en zwarte pistes, waardoor het zeer toegankelijk is voor wintersporters van alle niveaus, jong en oud.

De allerkleinsten hebben in Alpe d’Huez onder meer een aantal eigen pistes. De witte wereld ontdekken met leuke cartoonfiguren, obstakels en tunneltjes.

Voor diegenen die overdag skiën nog niet voldoende vinden, er kan ’s avonds ook geskied worden op een aantal pistes in Alpe d’Huez.

Nog meer sneeuwpret

Draait het dan alleen om skiën en snowboarden? Nee, er zijn nog talloze andere activiteiten mogelijk, zoals bijvoorbeeld:

  • langlaufen
  • wandelen
  • tochten op sneeuwschoenen
  • de berg af via de slederail met virtual reality bril
  • een tocht maken met een hondenslede

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. ikwilreisadvies.nl biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact me ons op.