En hier droom ik van…..

Terwijl bij mij de regen tegen de ramen tikt ben ik voor klanten bezig een mooie reis naar west Amerika te maken. Lekker zeg, een paar weken rondrijden in een camper, zo heb je volledige vrijheid. Maar er liggen meer aanvragen. Twee jonge stellen willen rondtrekken in Sri Lanka en de rondreis door Marokko is ook bijna af.

Het duurt lang, de winter. Zeker voor mij, ik houd namelijk veel van de zon en de warmte. Soms vraag ik me af: “wat doe ik hier ook alweer?” en droom weg bij de gedachte om straks weer lekker op pad te gaan. Gambia, Sri Lanks, Curaçao….. Nog een keer zeilen lijkt me ook heerlijk. En zo heeft iedereen zijn of haar wensen en dromen. Dromen die je nu moet verwezenlijken, niet later. Nu genieten, ondernemen en ontdekken. Doe nu wat je altijd hebt willen doen!