HAL, Early booking bonus!

De prijzen voor geselecteerde cruises in 2020 zijn verlaagd en u ontvangt nog tot 31 augustus een Signature Beverage Pakket en een gratis diner in de Pinnacle Grill.

Boekt u een suite dan ontvangt u al het bovengenoemde en nog eens $200 boordtegoed per suite!

Inclusief:

• Signature Beverage Package
• Diner in de Pinnacle Grill
• gereduceerde tarieven voor 3de/4de persoon in de hut
• Flexibele boekingsvoorwaarden

Bonus voor Suitegasten: Ontvang $200 boordtegoed per hut!

Kies ook de meest zorgeloze en ontspannen vorm van vakantie!

Zodra u aan boord bent bij Holland America Line, hoeft u nergens meer aan te denken. (Behalve dan misschien welke cocktail u wilt drinken aan de rand van het zwembad…)

Uw varende hotelkamer

Iedere dag weer een nieuwe, bijzondere bestemming ontdekken, op loopafstand van uw varende ‘hotelkamer’. Geen wonder dat steeds meer Nederlanders kiezen voor een cruise, de meest zorgeloze en ontspannen vorm van vakantie.

NOORD-EUROPA

Cruisen vanuit Nederland met vertrek uit Amsterdam of Rotterdam is zonder twijfel de meest ontspannen manier van reizen. Vlakbij huis stap je aan boord en vertrek je voor een cruise richting de Fjorden van Noorwegen, de kunstschatten aan de Oostzee of zelfs helemaal naar IJsland of Spitsbergen. Zodra je aan boord bent is je vakantie begonnen! Op naar avonturen tussen gletsjers en fjorden, rotswanden en watervallen, pittoreske vissersdorpen en levendige steden. Met Holland America Line heb je de grootste keus aan prachtroutes vanuit je ‘achtertuin’, één of enkele weken lang.

MIDDELLANDSE ZEE

Een schatkamer van cultuur, een jaloersmakend lekker klimaat en enkele van de meest levendige en mooiste steden op deze planeet. Niet voor niets is de Middellandse Zee één van ’s werelds meest geliefde cruiseregio’s. Van eeuwenoude tempels tot wereldberoemde musea, van azuurblauwe baaien tot lieflijke lavendelvelden. Natuurlijk kent juist Holland America Line de mooiste routes en stopplaatsen. De ene dag geniet je op een zonovergoten strand, de volgende dwaal je door de antieke stegen van Rome en nog dezelfde avond strijk je neer op het promenadedek voor een cocktail tijdens de zonsondergang.

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. ikwilreisadvies.nl biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met ikwilreisadvies.nl

Logo HAL