IKWILREISADVIES.NL ALLEEN VERDER

Niet meer onder de vleugels van Personal Touch Travel maar alleen verder! Nou ja, niet helemaal alleen……… maar met ondersteuning van United Travel. Het verschil? Bij United Travel werk ik met mijn eigen naam, eigen logo, eigen nieuwsbrieven. En heel belangrijk, ik kan nu de hele wereld boeken en met iedere leverancier samenwerken. Dat geeft mij vrijheid en jou, als klant, oneindige keuze. Alles kan en alles mag. Voor jou als klant verandert er weinig; dezelfde contactpersoon, dezelfde service met wel meer aanbod.
United Travel geeft ook de zekerheid zoals de aansluiting ANVR (5471), SGR (3642) en Calamiteitenfonds. Klanten boeken dus bij ikwilreisadvies.nl en betalen aan United Travel. Iets niet duidelijk? Bel me wanneer je tijd hebt en ik leg je alles nog een keer uit, geen probleem!

Als reisadviseur krijg ik vaak de vraag; hoe zit het als ik bij jou boek, ben ik dan duurder uit dan als ik het zelf boek via internet? Hoe kan dat nou hetzelfde zijn of goedkoper en waarom zal ik dan via jou boeken?

De touroperator of leverancier waar ik de reis boek betaalt mij een commissie en niet jij! Als je deze reis rechtstreeks boekt bij de touroperator of op internet betaal je precies hetzelfde!

De voordelen dus nog even op een rij:

Eén aanspreekpunt
Ik “ontzorg”, en werk met liefde, verleen service en kwaliteit en ik ben 24/7 bereikbaar.

Waar voor je geld
Ik weet de mooiste plekjes en de leukste reizen. Ik vergelijk kwaliteit & prijs en geef je het beste advies.Ik heb speciale websites die alleen voor reisagenten toegankelijk zijn en daarom ook veel meer mogelijkheden kunnen bieden. Daardoor vind ik ook hotels en vluchten die soms goedkoper zijn.

Internet
Je bent geen extra tijd kwijt aan het zoeken op internet. Dus geen frustratie meer! En internet denkt niet met je mee, praat niet terug en geeft geen advies op maat.

Maximale keus
Bij mij kan je kiezen uit talloze accommodaties, vliegtuigmaatschappijen en  touroperators. Maar ik werk ook samen met leveranciers en reisorganisaties ter plaatse.

Zekerheid
United Travel is aangesloten bij een garantiefonds. Dit betekent dat in geval van faillissement dit fonds volgens de voorwaarden de schade vergoedt. Dat geeft zekerheid.

Persoonlijke service
Ik vraag naar wat de werkelijke wensen zijn en lever maatwerk, helemaal gebaseerd op jouw wensen. Ik ben bereikbaar voor alle vragen en opmerkingen en kom graag bij je thuis. Als je liever je wensen via mail of telefoon bespreekt kan dat ook, natuurlijk!

De gunfactor.
Als het je niets extra kost, dan gun je mij toch de boeking? Je weet dat je reis bij mij in goede handen is!