Pareltje in Toscane

Op zoek naar een unieke accommodatie voor bijvoorbeeld twee gezinnen midden in Toscane? Kijk dan eens naar deze villa, rustige gelegen in het natuurpark de Apennijnen en van alle gemakken voorzien voor een heerlijke vakantie. Het ontbreekt je aan werkelijk niets en vanaf de eerste dag zul je je thuis voelen.

De villa is sfeervol ingericht en heeft een lekkere zithoek met een open haard in de grote woonkeuken met maar liefst vijf openslaande deuren naar het grote terras. Zowel binnen al buiten een grote tafel waar iedereen gezellig kan aanschuiven. De vier slaapkamers zijn voorzien van openslaande deuren naar de tuin, een ventilator, goede bedden en schoon wit beddengoed. In de drie badkamers treft u voldoende handdoeken voor alle gasten. De hightech warmtepomp zorgt altijd voor voldoende warm water.

De tuin ligt op het zuiden met een panoramisch uitzicht over de vallei. Je kijkt vanaf de linkerkant op de prachtige bergen van de Apennijnen en aan de rechterkant kijk je de ruïne van de “Castello”. Het zwembad heeft rondom een schutting zodat je voldoende privacy hebt.

Het huis ligt midden in het natuurpark de Apennijnen, dit betekent dat je direct vanuit de woning mooie wandelingen kunt maken.
Niet alleen wandelkaarten liggen in de woning voor je klaar, maar ook een thermoskan en een koeltasje en eentje voor een flesje voor een lunch onderweg. Maar natuurlijk kan er ook een lunch gereserveerd worden bij het leuke Albergo Miramonti!

Naast de lokale contactpersoon die je welkom heet en wegwijs maakt in de omgeving kunt je tegen een vergoeding beroep doen op de (extra) hulp in de huishouding.
Ook bestaat de mogelijkheid om een catering in te huren.

Huisdieren zijn bespreekbaar!

Casa La Dolce Vita is een villa waar je samen met een ieder die je lief is een heerlijke vakantie kunt doorbrengen