SALE BIJ TRANSAVIA

Voor hagelwitte zandstranden en wuivende palmbomen hoeft u echt niet naar de andere kant van de wereld!Boek een ticket naar één van de zonnige bestemmingen in en om Europa. Voor u het weet ligt u onder een palmboom bruin te bakken aan het helderblauwe water. Waar gaat u deze nazomer naartoe?
Boek snel, want de aanbiedingen gelden t/m maandag 8 juli.

Zie hieronder een selectie van de topbestemmingen

  • Mallorca vanaf € 29

Voor een prachtige kustlijn vliegt u naar Mallorca! De gigantische kliffen, de witte zandstranden en het turquoise water zijn oogverblindend mooi.

  • Rhodos vanaf € 59

Boek een ticket naar één van de grootste eilanden van Griekenland: Rhodos! Op dit zonnige eiland is het heerlijk vertoeven op de mooie langgerekte zandstranden.

  • Gran Canaria vanaf € 59

Van stuwmeren tot stranden, van bossen tot bergkloven en van woestijn tot vulkaankraters; Gran Canaria is rijk aan natuur!

  • Preveza (Lefkas) vanaf € 65

In Preveza komt u terecht in een schilderachtig tafereel. In de haven dobberen vissersbootjes op de helderblauwe zee, achter u liggen groene heuvels met lieflijke gekleurde huisjes.

  • Olbia vanaf € 29

Gelegen aan de mooiste kuststrook van Sardinië ligt Olbia. Haar grote haven en vliegveld bieden u toegang tot Sardinië;  een van de mooiste eilanden van Italië.

Dit is slechts een kleine selectie van het aanbod. Vraag uw persoonlijke reisadviseur naar de actuele aanbiedingen beschikbaarheid.

Deze actie is geldig van 2 juli 8.00 uur tot 8 juli 23.59 uur voor geselecteerde vluchten vanaf eind augustus t/m eind oktober. Tarieven op basis van enkele reis.