Verre Reizen Event 2019

Dit najaar staan we voor het eerst op het Verre Reizen Event in Den Haag. Een kleine beurs in de Fokker terminal. Een half jaar geleden was ik hier voor het eerst met een collega om te kijken of het ook wat voor ons was. Het is een kleine beurs en in eerste instantie dacht ik: ” dat is niks” maar werd overtuigd door een andere collega die achteraf de beurs als een succes had ervaren. De mensen komen heel gericht en veel mensen lopen dan ook met een lijstje en plattegrond op zoek naar hun favourite bestemming.

Zaterdag was een drukke dag. Eigenlijk zijn we de hele dag bezig geweest. Vooral de landkaart van Thailand trok mensen aan. Of omdat ze er al geweest waren of omdat ze er graag naar toe wilden. Natuurlijk kunnen wij ze daarmee helpen en we hebben dan ook een aardig aantal aanvragen voor een mooie reis naar Thailand. Maar ook natuurlijk voor andere landen zoals Zuid-Afrika, Jordanie, Amerika en Vietnam. We gaan er aankomende week mee aan de slag!

We zijn net weer thuis. Vandaag kwam alles een beetje later op gang, ondanks dat de wintertijd was ingegaan. Maar net na 12 uur liep het wederom storm. Wel meer mensen die alleen kwamen om inspiratie op te doen en nog geen keuze hadden gemaakt. Maar ook vandaag zijn we tevreden naar huis gegaan. Volgend jaar komen we zeker terug!