Vier de zomer dit jaar heel dichtbij

Het wordt dit jaar iets anders dan je wellicht gehoopt of gepland had. Een vakantie buiten de grens is nog steeds onzeker. Toch zijn er nu al landen die werken aan een gedeeltelijk opening van hun land voor buitenlandse toeristen, zoals Griekenland en Turkije. Ook wordt er op Europees niveau gesproken om afspraken te maken wie welke buitenlandse toeristen wil en kan ontvangen. Heb je nog niets geboekt en wil je er zeker op uit? Kijk dan eens naar de mogelijkheden in eigen land of dicht in de buurt. Dat kan een huisje zijn op een park of ergens verscholen in de natuur.
Maar heb je wel eens gedacht aan een fietsvakantie of huisjes te combineren met een hotel en verschillende plekjes. Zo creëer je je eigen rondreis door Nederland.

Voor aankomende zomer zijn er nog genoeg mogelijkheden. Wil je zeker zijn van een plekje? Geef mij dan aan waar en wanneer je weg wilt. Ik kan dan voor je op zoek of je als eerste informeren als een land bijvoorbeeld zijn of haar grenzen openstelt.

 

Wil je toch iets verder weg maar in de buurt blijven? Denk dan eens aan een auto (rond) in Zweden. Veel natuur, rust en vooral veel ruimte. Wil je advies over een vakantie in eigen land of net over de grens? Neem dan contact met mij op

Zelf zoeken en boeken kan natuurlijk ook. Kijk op ons aanbod door middel van de onderstaande knop